DCIM100MEDIADJI_0235.JPG
doki

Neurorehab Sopron

„A győztesek soha nem adják fel, akik feladják soha nem győznek” - Székely Éva



   A rehabilitációról

Tevékenységünk célja, a neurológiai tünetek befolyásolása, a mozgássérültek életminőségének a javítása. Az önellátás és a munkaképesség elérése.

Post-stroke
Intézményünkben eredményesen gyógyítjuk bármely mozgássérülést kísérő vagy post-stroke utáni beszéd- és nyelészavart. A beszéd kifejezésének és megértésének a zavara jól kezelhető Sopronban.
Discus hernia
A discus hernia (porckorongsérv) krónikus ízületi, derék fájdalmak új módszerrel az rTMS-sel gyorsan, hatásosan befolyásolhatók, melynek következében elkerülhető a műtét.
Parkinson-kór
A parkinson-kór fő tünetei a mozgásmeglassulás, nyugalmi kézremegés, egyensúlyzavar. A betegség előrehaladtával a levodopa kezelés mellékhatásai is megjelennek, fájdalmas izomgörcs, túlmozgás, kifejezetté válik az egyensúlyzavar.
asdasdsd
Milyen kezeléseket alkalmazunk?
rTMS

A változó elektromágneses tér áramot indukál az idegrendszerben, ahol áram folyik.

Az ismételt stimulusokkal  az idegrendszer regenerációja, mozgásbeindulás érhető  el a béna végtagban.

Dividat Sesno
A kettős feladat megoldás (két feladat együttes végzése) javítja a memóriát és a döntéshozatali képességet, azaz a gondolkodást. Magyarországon egyedül mi foglalkozunk ezzel a terápiával.
Pablo

A Pabló segít a figyelem felkeltésében és a döntéshozatali képesség javításában. A gyakorlással  a mozgás terjedelme és a reakcióidő is javítható.

tDCS
A membránpotenciál megváltoztatásával terápiás hatást hoz létre. Felerősíti az rTMS hatását.
Mozgásterápia
Antigravitációs helyzetben indulnak be az aktív mozgások, így tanítható a járás, a fordulás. Többféle felfüggesztést alkalmazunk.
Tyromotion
Minden idegrendszeri betegségekben megjelenik az egyensúlyzavar, és a kognitív funkció zavara. Az egyensúly fejlesztésére és a memória, figyelem javítására számtalan feladatot tartalmaz az eszköz.
Armeo Spring (robot terápia)
A felső végtag célzott mozgását segíti külön a vállövben, külön a könyökben és a csuklóban. A mindennapi életben gyors, célzott mozgásokat kell végeznünk, amit csak a gyógytornával nem lehet kialakítani. Ehhez robot terápia kell.
Milyen Betegségeket kezelünk?
Parkinson-kór

Discus Hernia

Fejfájás

Különböző bénulások

Polyneuropathia

Fájdalom szindrómák

Gerincvelő sérülés

Post-Stroke

Cerebral Palsy

Egyensúly zavar

Derékfájás

Ataxia

Beszéd zavarok (Aphasia)

Depresszió

Kapcsolat

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

+36 20 392 0031

Beate Schaffer
Beate Schaffer
2024-02-07
Ich komme hier mit meiner Tochter zur Therapie schon 13 Jahre . Dr.Judith Mally ist sehr professionell Arztin. 👍👍
Lászlóné Zsibrita
Lászlóné Zsibrita
2024-01-27
Dr Mályi Judit tanárnő és kollégái mindent megtettek azért hogy a parkinson beteg férjem állapota jelentősen javuljon. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mi biztos vissza megyünk, mert látványos a javulás. Köszönjük Tanárnő!
Gábor Forberger
Gábor Forberger
2023-10-25
Elöször jártunk itt,nagyon jó tapasztalatokat szereztünk.Nagyon kedvesek, türelmesek,hozzáértőek Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek szüksége van segítségre. Minden kérdésemre türelemmel válaszolnak és mindenben jó tanácsokkal látnak el.
Kláricz János
Kláricz János
2023-08-17
A szállással és a kezelésekkel is minden rendben. Elfogadó, remek terapeuták, számtalan hasznos kezelés. Csak ajálani tudom!