Üdvözöljük a soproni Neurorehabilitáció weboldalán!

Tevékenységünk

Tevékenységünk célja, az idegrendszeri betegségek tüneteinek a csökkentése, egy jobb életminőség biztosítása. Az önellátás vagy/és a munkaképesség elérése.

Mely tüneteket tudjuk befolyásolni kóreredettől függetlenül?

Az első helyre tenném a bénulásokat, a mozgás meglassulását, a betegség előre haladásának a lassítását az ismételt kezelésekkel, az egyensúlyzavart, memória zavart, különösen post-covid után, a különböző ataxiákat, koordinációs zavarokat, a perifériás idegek sérülése után kialakult bénulásokat.

Jó eredménnyel tudjuk gyógyítani a beszédzavarokat, akár megértési, akár kifejezési nehézségen alapul. Nagy eredményeket értünk el a nyelészavarok kezelésében. Ezen tünetekre nincs gyógyszeres kezelés és a hagyományos fizioterápiával nem javíthatók.

A discus hernia és fájdalmas ízületek csípő, térd hatásos fájdalomcsillapító kezelése rTMS-el.

A rehabilitációban nincs egy üdvözítő módszer, hanem több módszert együttesen kell alkalmaznunk a terápiás hatás elérésére.

Célunk a motoros tünetek, a kognitív zavar és az egyensúlyzavar együttes befolyásolása rTMS, tDCS stimulációval, mozgásterápiával, kettős feladat megoldásával akár motorosan, akár kognitív formában és az egyensúly fejlesztésével.

rTMS

A változó elektromágneses tér áramot indukál az idegrendszerben, ahol áram folyik.

Az ismételt stimulusokkal  az idegrendszer regenerációja, mozgásbeindulás érhető  el a béna végtagban.

tDCS

A membránpotenciál megváltoztatásával terápiás hatást hoz létre. Felerősíti az rTMS hatását.

Mozgásterápia

Antigravitációs helyzetben indulnak be az aktív mozgások, így tanítható a járás, a fordulás. Többféle felfüggesztést alkalmazunk.

Dividat Senso

A kettős feladat megoldás (két feladat együttes végzése) javítja a memóriát és a döntéshozatali képességet, azaz a gondolkodást. Magyarországon egyedül mi foglalkozunk ezzel a terápiával.

Tyromotion

Minden idegrendszeri betegségekben megjelenik az egyensúlyzavar, és a kognitív funkció zavara. Az egyensúly fejlesztésére és a memória, figyelem javítására számtalan feladatot tartalmaz az eszköz.

Dr. habil. Málly Judit Ph.D.
Neurológus főorvos
Egyetemi magántanár

“A győztesek soha nem adják fel, akik feladják soha nem győznek”

Székely Éva

Kapcsolat

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

dr.habil.mallyjudit@gmail.com

+36 20 392 0031

A soproni Neuro Rehabilitáción azon családok számára, akik nem tudják a kezelés hete során ápolni hozzátartozójukat, azok számára 24 órás ápolást biztosítunk. További részletekről tájékozódjon az "Áraink" menüpontból.