Panzió

Egyenlő esélyt a mozgássérülteknek a szálláselhelyezésnél is!

Panziónk különös figyelmet fordít a mozgássérültek szállására, igényeire.

A Panzió több száz éves műemlék épület, mely hűen tükrözi az elmúlt évek építési stílusát. Felújítása és modernizálása műemlékfelügyelet  útmutatása alapján megtörtént. Boltíves szobáink ódon jellege különös egyediséget közvetít, mely tovább erősiti Sopron vonzalmát.

19 szobában, a városközpontban, akadálymentes, légkondicionált szobákkal, hozzá tartozó fürdőszobával várjuk vendégeinket.  Közös teakonyha van, mikrókkal.

Minden szobában hűtószekrény, tv, vízforraló, poharak, csészék.

Lift van a házban.

Szükség szerint kerekes széket, fürdetőszéket biztosítunk, esetleg emelős ágyat. Ha szükséges betegemelővel is rendelkezünk.

Önellátásukban akadályozott emberek 24 órás ápolást biztosítunk.

Ingyenes parkolás zárt udvaron.

A szobákban nem lehet dohányozni, de a bejárattól 10 m-re egy filagóriában az udvar közepén kulturáltan lehet dohányozni.

24 órás nyitva tartás, csak telefonos egyeztetés után fogadunk vendégeket.

Reggelire van lehetőség, fél 9-től 11 óráig a Café Randevu presszóban, alacart rendeléssel. Személyenként 1800 HuF. 50 m-re van pékség és számtalan vendéglő. Telefonon is meg lehet rendelni az ételeket, amely telefonszám elérhető. Kávé és ital automata áll rendelkezésükre.

Értékmegőrzés a Panzióban biztosított. Ágyneműt és törölközőt kérésre azonnal cserélünk, egyébként törölközőt 3 naponta. A Panzióba érkezés minden vasárnap délelőtt 12 óráig, elhagyása szombat reggel  11 óráig javasolt.

Probléma esetén hívható  az ügyeleti szolgáltatás: 203920031, ha indokolt!!

Közösségi terek takarítása naponta, a szobák takarítása kérésre.
A recepció nyitvatartása vasárnap 8-18-ig
Telefonálási lehetőséget biztosítunk.